Om Fraktetiketter.se

Fraktetiketter.se är till för dig som enkelt vill beställa fraktetiketter och transportetiketter till de vanligaste fraktbolagen. Hos oss hittar du också termotransferfolie i olika kvaliteter och format som passar till flera typer av printers och skrivare.

Fraktetiketter.se är en del av Nordvalls Etikett. Nordvalls Etikett erbjuder alla typer av självhäftande etiketter och producerar allt från högprofilerade etiketter med specialeffekter till otryckta etiketter och etiketter för sjukvården och läkemedelsindustrin.

Här på Fraktetiketter.se finner du ett brett sortiment av transportetiketter och fraktetiketter för omgående leverans. Vi erbjuder även ett urval av lageretiketter. Behöver du en speciallösning så kan vi oftast bistå med det också.

Vi har fraktetiketter i bunt, på rulle och på A4-ark. Rullarna har olika kärnor. 26mm, 40mm eller 76mm. Mät mitten på innerkärnan för att få rätt mått.

Notera att samma artikel ibland finns med flera gånger. STE-numret är då olika beroende på antalet etiketter i kartongen. T.ex. är STE360 och STE361 samma artikel. Det är billigare att beställa en stor kartong än två små.

Nordvalls Etikett AB

Planteringsgatan 46
275 33 Sjöbo

samt

Solbräckegatan 5
442 45 Kungälv

 

Kontakta oss

Mail: order@nordvalls.se
Telefon: 010 - 169 17 00